Kurung Pastel | Dusty Rose

RM60.00 RM50.00

Clear

KURUNG PASTEL

Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa

FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!

Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
Material comocrepe premium yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai
Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu
Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je!
Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL)

Weight 0.8 kg
Saiz

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Kurung Pastel | Dusty Rose

SKU N/A Categories ,